If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Планката си беше там, но при удара се е откъснала...
Според мен добре че е била планката, защото от нея при удара е отскочило нагоре, а ако я нямаше щеше да омаже и скоростите и картера... Всичко е вече тип топ... Чудно стана! :P
Планката си беше там, но при удара се е откъснала...
Според мен добре че е била планката, защото от нея при удара е отскочило нагоре, а ако я нямаше щеше да омаже и скоростите и картера... Всичко е вече тип топ... Чудно стана! :P
Абе ти ако я нямаше планката сега нямаше да пишеш тук ма нали си много умен та затва е така
с 3 точки съм и аз някой да има представа къде може да се поръчат метални картери
Незнам откъде но с металния картер има риск да го удариш и като не се спука а счупи сондата на маслената помпа да си прецакаш двигателя без да разбереш
дайте да изкараме темата в техническия раздел и да обясняваме на хората как се оправя картера.
на мен например застрахователите ще ми платят: труд масло и картер по фактура.
отделно ще си заваря картера и ще карам със стария.
има вариант да вземеш фактура за картера като си платиш ДДС-то и другото ти е аванта, до следващото чупене
една заварка е 50-100лв в зависимост от заварката и се прави при драго или някой друг
така че ако имате каско си чупете картера на 10000км-много е изгодно
на застрахователите разправяш че по време на движение ....
Та да посъживим темата - като си представя че 6 месеца се овардих с ония ниските пружини - сега с оригиналните счепих картера
Случката стана в Свищов - една калдаръмена улица до къщата на Алеко Константинов - изкачвам байрче - виждам че има шахта, но тя е на нивото на калдаръма и я обичкрачвам - да ама калдаръма хлътнал до шахтата(той и един шаререн с различни павета не мож го прецени от далеч- та обикрачил съм шахтата - нищо не се усеща - защото не е удар в картера - а леко закачане на пробката - тя се отмества леко встрани - колкотода стане дупка с размер на 5 стотинки - след малко лампата светва и докато се чудя какво е и пълзя - чувам повдигачите(май те бяха отгоре) - спирам - поглеждам назад и след мен маслена следа и отдоло тече. От там вече ме дръпнаха до сервиза. Свалихме картера - на другия ден аргончик го завари (наложи се да наслой повече мястото където БЕШЕ пробката - после на стригар да постави нова пробка - сложихме - сглабяме колата ( по време на тия операции звънях на хората с опит в картеротрошенето и правенето) та след като я сголбихме и налях маслото - паля и чувам тракане- сърцето ми се свива - след малко утихва (качила масло горе) поослушах се и тръгнах към София. За сега е добре - добре се държа по пътя - според вас може ли да е станало нещо по серьозно - вътре (лагерите уж добре)поне това уж видяхме. Ако има проблем кога може да се разбере - вече минах 350 км - 300 извънградско и 50 градско.
П.П, Сега сложих някакво масло Q8 Advanset High sintetic (formula) 10W40 (такова имаше в сервиза)- смених и филтъра с някакъв произведен в USA - ама марка не помня (не е Филтрон или шампион - някакъв бял беше) - та с това масло да покарам ли 2-3 хил км до зимата. Маслото струваше 4 литра - 39 лева и още една тубичка 1 литър 10.50 - ама аз щото не знам нищо за това Q8
Та това е
П.П.П Ей тия болченца на картера до скоростната кутия ми разказаха играта - направихме един изтънен метчик - от четвъртит го направихме кръгъл и тънък (главичката оставихме същата де) Добре че се обадих на Румен в Клубния сервиз да каже че трябва да е тънък.
Абе аз тротоарно островче прелетях - картера здрав - сега на първа с 10км/ч закачих пробката и му разказах играта -Баси мамата - ще взема да помисля за някаква гофрирана - надупкана ламарина за там
Comment